Ajoneuvoteippaus

Ajoneuvoteippauspalvelumme voi jakaa karkeasti kahteen ryhmään: Ajoneuvojen mainosteippaukseen ja ajoneuvojen yliteippaukseen. Meillä on autoharrastajina vuosien kokemus ajoneuvoteippauksesta ja toteutamme jokaisen työn rautaisella ammattitaidolla. Käytämme teippaukseen vain laadukkaimpia materiaaleja, jotta lopputulos on tältäkin osin mahdollisimman kestävä. Ota yhteyttä niin toteutetaan teidänkin ajoneuvoonne uusi ilme!

Ajoneuvojen mainosteippaus

Ajoneuvojen mainosteippaus saattaa hyvin olla tehokkain, mutta silti edullinen tapa saada näkyvyyttä katukuvassa. Silti tämä erinomainen mahdollisuus liikkuvaan mainokseen jää monelta yritykseltä usein hyödyntämättä – aivan turhaan.

Ajoneuvojen
yliteippaus

Alkaako autosi ulkonäkö kyllästyttää? Tuliko sittenkin ostettua väärän värinen? Ajoneuvoteippaus – tai tuttavallisemmin ‘yliteippaus’ – on nopea ja vaivaton tapa uudistaa ajoneuvosi ilmettä. Toisin kun maalatessa, teippauksen voi halutessaan poistaa ja alta paljastuu ajoneuvon alkuperäinen väri. Ajoneuvoteippaus siis myös suojaa ajoneuvon omaa maalipintaa naarmuilta.